Vești proaste din lumea cinematografiei. Antonio Banderas operat pe cord. I s-au instalat trei stenturi

220
Vești proaste din lumea cinematografiei. Antonio Banderas operat pe cord. I s-au instalat trei stenturi - 14905143194862e4ee-1491214021.jpg

Articole recomandate

Actorul spaniol Antonio Banderas a declarat că a decis să renunțe la fumat și să-și încetinească ritmul de muncă după ce a suferit o criză cardiacă în ianuarie, relatează Agerpres, care citează AFP 


"Cel puțin m-am ales cu un lucru bun din asta: am renunțat la fumat, fără ajutorul vreunor pilule sau altceva. Am terminat", a mărturisit actorul în vârstă de 56 de ani cotidianului spaniol Diario Sur, potrivit unui articol apărut în ediția sa de duminică.


"Voi continua să muncesc, dar o voi face în alt ritm. Îmi voi rezerva timp după fiecare film și voi face saltul pe care mi l-am propus de mai mult timp și să trec în spatele camerei, să scriu scenarii", a declarat el reprezentanților ziarului pe care i-a primit la reședința sa din Malaga, orașul său natal.


Antonio Banderas, care a devenit cunoscut datorită filmelor lui Pedro Almodovar înainte de a face carieră în SUA cu filme precum "Philadelphia" și "Masca lui Zorro", a dezvăluit recent că a suferit în ianuarie o criză cardiacă pentru care a fost supus unei intervenții chirurgicale și i s-au instalat trei stenturi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5737 secunde