Vești triste despre românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia

262
Vești triste despre românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia - ptdjmjk1mjfjzwq5n2ewmzuymwe5nme2-1677914671.jpg

Articole de la același autor

Ionuţ, românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia, a fost găsit mort. Familia românului a fost anunţată de autorităţile din Grecia că Ionuţ se numără printre victimele accidentului de tren, informează RomâniaTV.net


La trei zile după ce trenul de pasageri care ducea la Salonic s-a ciocnit cu un tren de marfă care venea în afara oraşului Tempe, ucigând cel puţin 57 de persoane, operaţiunea de localizare a pasagerilor dispăruţi va fi probabil încheiată, au spus oficialii, potrivit The Guardian.

Prin ordin al Ministerului Sănătăţii, cadavrele vor fi predate rudelor în sicrie sigilate, „din motive psihologice”. Într-o ţară în care familiile îşi iau adesea rămas bun de la cei decedaţi, sicriele fiind menţinute deschise, decizia ministerială a fost controversată şi a amplificat sentimentul de suferinţă colectivă.

Vineri a marcat a treia zi de doliu oficial în Grecia, dar din ce în ce mai mult furia este resimţită mai ales în legătură cu faptul că accidentul putea fi prevenit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6766 secunde