Video VIDEO / Donald Trump, vizită neașteptată la militarii americani din Irak. Președintele a explicat decizia de a retrage trupele din Siria

80
VIDEO / Donald Trump, vizită neașteptată la militarii americani din Irak. Președintele a explicat decizia de a retrage trupele din Siria - trrump-1545892665.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump și-a apărat decizia de retragere a trupelor din Siria în timpul unei vizite surpriză pe care a făcut-o la o bază militară din Irak, împreună cu soția Melania Trump, în a doua zi de Crăciun. "Multă lume o să ajungă să gândească la fel ca mine", a comentat Trump, potrivit Reuters. 


"Cred că multă lume va sfârși prin a gândi ca mine. E timpul să ne folosim mintea", a comentat Trump într-o discuție cu reporterii la baza Al Asad Air, în vestul Baghdad-ului, unde a petrecut trei ore, vizitând trupele americane, împreună cu Melania Trump.


Decizia bruscă anunțată de Trump săptămâna trecută a fost luată în ciuda sfaturilor oferite de generalii americani și de consilierii săi, anunțul liderului de la Casa Albă ducând la demisia-protest a secretarului apărării James Mattis. 


Trump le-a spus multor consilieri "Hai să ne retragem din Siria", însă a fost convins să renunțe la idee pentru o vreme.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Actual : DOLIU ÎN LUMEA UNIVERSITARĂ!
Pagina a fost generata in 0.8846 secunde