VIDEO - INCENDIU VIOLENT în Texas: un BLOC cu peste 360 de apartamente a ars din temelii

93
VIDEO - INCENDIU VIOLENT în Texas: un BLOC cu peste 360 de apartamente a ars din temelii - incendiutexasbloc63214500-1395848967.jpg

Articole recomandate

INCENDIU VIOLENT în Texas: un BLOC cu peste 360 de apartamente, ars din temelii




Incendiu devastator într-o clădire din Houston, statul american Texas. Flăcările au cuprins un ansamblu rezidențial aflat în construcție, pe care l-au mistuit în întregime. Imaginile surprinse de martorii oculari sunt cu adevărat impresionante. Ele arată momentul în care pompierii au salvat un bărbat rămas blocat în clădire.


Pompierii din Houston s-au chinuit minute bune să îl salveze pe muncitorul care le făcea semne disperate de la una dintre ferestre.


La un moment dat, acesta a fost pe punctul să plonjeze în gol, înainte ca echipele de intervenție să aducă o scară mobilă. Martorii au filmat și momentul când acoperișul clădirii în flăcări s-a prăbușit, la doar câteva secunde după salvarea bărbatului. 


Incendiul a fost atât de violent încât structura metalică a clădirii cu peste 360 de apartamente a fost pur și simplu topită. Zeci de echipe de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul a cărui cauză nu se cunoaște deocamdată.


Construcția a fost distrusă în totalitate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Martie 2014
Stire din Eveniment : Mașină în flăcări, în Constanța
Miercuri, 26 Martie 2014
Stire din Eveniment : Atenție! Începe perioada incendiilor
Luni, 24 Martie 2014
Stire din Eveniment : Incendiu la Hârșova
Pagina a fost generata in 0.334 secunde