Video VIDEO. Mici unşi pe pâine, modul inedit de preparare a tradiţionalilor mititei. Reţeta care face furori pe TikTok

200
VIDEO. Mici unşi pe pâine, modul inedit de preparare a tradiţionalilor mititei. Reţeta care face furori pe TikTok - mic-1668438733.jpg

Articole de la același autor

Cu siguranţă puţini sunt aceia care pot spune că nu adoră mititeii româneşti. Indiferent că sunt preparaţi din carne de oaie sau dintr-un mix de carne de vită şi porc, cu muştar sau cu mujdei de usturoi, tradiţionalii mititei sunt la fel de gustoşi, potrivit RomâniaTV


Un mod inedit de preparare a micilor: unşi pe pâine. Tot ce trebuie să faci este să ungi felii de pâine cu pastă de mici şi să le aşezi pe grătar. Recomandabil este să ai la îndemână un grătar cu jar, mai degrabă decât unul electric.


Atenţie! După ce au fost unse cu pastă de mici, feliile de pâine se aşază pe grătar cu pasta orientată către jar. După 10-15 minute, feliile de pâine se întorc cu pasta în sus.


Preparatul este excepţional, gustos, suculent şi foarte aromat. Evident, dacă preferi, poţi unge feliile pe deasupra cu puţin muştar sau cu pastă de usturoi sau cu mudjei aplicat cu linguriţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5145 secunde