Video VIDEO. Momente de spaimă la catafalcul reginei Elisabeta: Un soldat a leșinat și a căzut de pe platformă

452
1
VIDEO. Momente de spaimă la catafalcul reginei Elisabeta: Un soldat a leșinat și a căzut de pe platformă - untitled-1663226535.jpg

Articole recomandate

Un soldat din garda regală a leșinat pe podium în timp ce veghea lângă sicriul reginei, care se află la Palatul Westminster.


Potrivit Daily Mail, sute de mii de persoane în doliu au stat la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu monarhului după moartea sa, joi, la Balmoral. Dar spectatorii au fost îngroziți când un gardian a început să se balanseze în picioare cu câteva momente înainte de a se prăbuși.

Bărbatul coborâse pentru scurt timp de pe podium înainte de a-și relua locul, în timp ce alți militari i s-au alăturat pentru a face schimbul.

Dar, câteva secunde mai târziu, și-a pierdut cunoștința și a căzut pe podeaua de piatră, sub privirile îngrozite ale spectatorilor care stăteau la coadă pentru a-și prezenta omagiile, scrie stiripesurse.ro

De asemenea, transmisiunea în direct a fost întreruptă timp de câteva minute, în timp ce poliția s-a grăbit să îl ajute pe bărbat.

Sicriul reginei, care a fost așezat pe o platformă înălțată numită catafalc, este păzit non-stop de unități ale Gărzii de corp a suveranei, ale Diviziei Household sau de Yeoman Warders of the Tower of London.

Miercuri după-amiază mulțimile au umplut străzile din centrul Londrei în timp ce sicriul a fost mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Palatul Westminster va rămâne deschis 24 de ore pe zi până luni, la ora 6.30 - ziua înmormântării reginei.


Comentează știrea

EUGEN
15 septembrie 2022
CORP

SE MAI INTIMPLA SI LA CASE MAI MARII

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3761 secunde