Video VIDEO: Nou trend pe TikTok cu testele antigen: fructul la care sunt pozitive! Avertismentul CNACAV

211
1
VIDEO: Nou trend pe TikTok cu testele antigen: fructul la care sunt pozitive! Avertismentul CNACAV - trend-1643031793.jpg

Articole de la același autor

De la debutul pandemiei de coronavirus, au circulat sute, chiar mii de știri false despre SARS-COV-2, iar autoritățile s-au străduit constant să le combată și să arate care este adevărul. De data aceasta, pe internet au apărut o mulțime de videoclipuri în care oamenii pun suc natural de fructe pe testul antigen, ca să vadă ce rezultat obțin. Specialiștii atrag atenția că acidul din fructe influențează testele COVID, deci în niciun caz nu trebuie luate în considerare. 


Potrivit Realitatea.net pagina de Facebook Ro-Vaccinare a reacționat la acest gen de postări: „O bazaconie a fost distribuită de peste 90 de mii de ori: Sucul de portocale este „pozitiv” la COVID-19. NU. Aacesta doar distruge testul antigen la fel cum un test de sarcină nu este menit să fie folosit de un bărbat sau cu o probă din salivă unei femei, testele antigen Covid-19 nu sunt menite să fie utilizate cu mostre de alimente,” se arată în postare.


Pentru a obține un rezultat concludent, trebuie extrasă o cantitate cât mai mare de virus în testul antigen, altfel acesta poate fi doar un test eronat care arată rezultatul negativ, susțin medicii.


Comentează știrea

28 martie

natus ex cupiditate adipisci tempore sed corporis omnis quisquam a distinctio aut occaecati voluptate accusamus accusantium. error odit distinctio non aut eveniet non labore.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4948 secunde