Video VIDEO / Pentagonul face publice înregistrări cu OZN-uri. Imaginile sunt tulburătoare

2326
VIDEO / Pentagonul face publice înregistrări cu OZN-uri. Imaginile sunt tulburătoare - ozn-1588056709.jpg

Articole recomandate

Pentagonul a declasificat trei înregistrări video care arată întâlnirile dintre piloți ai US Navy cu ceea ce par a fi obiecte zburătoare neidentificate.


Clipurile, despre care Pentagonul susține că prezintă "fenomene aeriene neexplicate", au fost anterior "scurse" în spațiul public, unii crezând că este vorba de OZN de origine extraterestră, scrie The Guardian.


Pentagonul spune că a făcut publice aceste înregistrări pentru "a clarifica orice opinii greșite ale oamenilor privind veridicitatea lor și cât de complete sunt", potrivit unui comunicat al Departamentului Apărării.


"După o analiză temeinică, Departamentul a decis că publicarea acestor imagini nu dezvăluie capabilități sau sisteme esențiale și nu afectează nicio anchetă ulterioară a incursiunilor făcute de fenomene aeriene neidentificate în spațiul militar aerian", a mai transmis Pentagonul.


Cele trei video-uri au mai circulat în spațiul public în urma unor "scurgeri neautorizate" în 2007 și 2017, autoritățile adăugând că "fenomenele aeriene" înregistrate rămân caracterizate ca "neidentificate".


 
Cele trei clipuri video arată ce au văzut piloții unor zboruri de antrenament din 2004 și 2015.


Dezvăluirea Pentagonului aduce acum și mai multă legitimitatea acestor imagini difuzate anterior în urma unor scurgeri de informații și alimentează speculațiile că oamenii au interacționat cu extratereștrii.


Fostul lider al senatorilor democrați din SUA, Harry Reid, a scris pe Twitter că cele trei înregistrări sunt doar "o zgârietură pe suprafața a ceea ce se știe până acum".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9542 secunde