Video VIDEO / Petro Poroșenko a zburat cu un bombardier în fața camerelor de filmat

134
VIDEO / Petro Poroșenko a zburat cu un bombardier în fața camerelor de filmat - avion-1444842307.jpg

Articole recomandate

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a zburat, miercuri, cu un bombardier Suhoi, în fața camerelor de filmat, cu ocazia Zilei apărătorului patriei, experiență ce amintește de cea a omologului său rus Vladimir Putin, informează Agerpres.ro.



Președinția ucraineană a difuzat imagini video în care Poroșenko apărea purtând cască și luând loc în spatele unui pilot în cabina unui Su-27, pe aerodromul militar din Zaporojie (sud), apoi imagini cu un avion ce făcea acrobații pe cer.



'Zbor de încercare cu un avion de vânătoare Suhoi-27, cu participarea președintelui', a notat site-ul oficial al lui Petro Poroșenko.

Principalul său rival, președintele rus Vladimir Putin, este foarte obișnuit cu asemenea apariții publice. După ce a zburat cu un bombardier la puțin timp după ce a preluat puterea, în anul 2000, Putin a putut fi văzut scufundându-se cu un submarin în lacul Baikal, pilotând o mașină de formula 1 sau îmblânzind un tigru siberian.

Armata ucraineană luptă din aprilie 2014, în estul țării, împotriva unei rebeliuni armate proruse, susținute, potrivit Kievului, de Moscova. Aceasta din urmă dezminte orice implicare în conflictul din țara vecină.

În acest conflict, declanșat la o lună după anexarea peninsulei ucrainene Crimeea de către Rusia, au murit deja 8.000 de oameni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Actual : Petro Porosenko, anunț istoric
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Actual : L-A DEMIS!
Pagina a fost generata in 0.4142 secunde