Video VIDEO Premiere Cinematografice „Halloween Kills" și „The Last Duel", principalele noutăți din acest wekend

131
VIDEO Premiere Cinematografice „Halloween Kills

Articole de la același autor

Sălile de cinema din SUA încep să-şi găsească ritmul prin lansarea în acest weekend a unui nou lungmetraj din saga clasică horror "Halloween Kills", a celui mai recent film al lui Ridley Scott, "The Last Duel" şi a filmului de animaţie de inspiraţie latino-americană, "Kobati", relatează vineri EFE.

Potrivit Agerpres, după relansarea seriei, cu "Halloween" (2018) - un sequel care făcea trimitere directă la clasicul şi legendarul "Halloween" din 1978 al lui John Carpenter - Jamie Lee Curtis revine pe ecrane şi pe platforma Peacock în "Halloween Kills", a doua parte a acestei trilogii, care se va încheia anul viitor cu "Halloween Ends".


La fel ca în în urmă cu trei ani, David Gordon Green este regizorul filmului, în timp ce Jason Blum, unul dintre numele cunoscute ale cinematografiei horror contemporane, este responsabil al producţiei.

"Halloween Kills" începe exact acolo unde se termină "Halloween", când Laurie (Jamie Lee Curtis), fiica sa Karen (Judy Greer) şi nepoata sa Allyson (Andi Matichak) îl închid pe Michael Myers într-o pivniţă în flăcări pentru ca acesta să moară ars.

"Acum este mai brutal iar aceasta se vede din nivelul de violenţă al lumii în care trăim. Este un moment interesant pentru a lansa filmul", declarase Jamie Lee Curtis într-un interviu acordat agenţiei EFE.

La rândul său, cineastul britanic Ridley Scott lansează în cinematografe "The Last Duel", un film cu o distribuţie extraordinară din care fac parte actorii Matt Damon, Ben Affleck şi Adam Driver.

"A fost pentru mine o mare provocare, deoarece, după părerea mea, face lumină asupra unei teme importante, cred că este unul dintre cele mai bune filme ale mele", a spus Ridley Scott despre noul său proiect la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneţia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Actual : Doliu în lumea cinematografiei
Pagina a fost generata in 0.3828 secunde