Video VIDEO. SCANDAL ȘI PĂRUIALĂ, PE AEROPORT. Și-a prins soțul în timp ce voia să plece cu amanta în vacanță

9919
1
VIDEO. SCANDAL ȘI PĂRUIALĂ, PE AEROPORT. Și-a prins soțul în timp ce voia să plece cu amanta în vacanță - scandalaeroport32425900-1526375511.jpg

Articole recomandate

Scandal pe aeroportul din Columbia. O soție geloasă și-a prins soțul în timp ce acesta intenționa să zboare cu amanta în vacanță. Femeia n-a stat mult pe gânduri și și-a înfipt mâinile în părul amantei. 


Martorii au filmat scena și au distribuit-o pe rețelele de socializare, scrie publika.md.

Din imagini se vede cum soția își ceartă soțul, ținând amanta de păr. Bărbatul încearcă să-și calmeze soția și să elibereze amanta din mâinile ei, însă fără succes. Culmea - femeia trasă de păr rămâne calmă și nu scoate un cuvânt.

Internauții au rămas însă în ceață: nu se știe dacă totuși cei doi amanți au plecat în vacanță sau bărbatul a rămas alături de soție. 


Comentează știrea

Liviu Chilian
15 mai 2018
Ce rusine! Oroare! Deskklificare subumană!

In Israhatzelul satanizat, cincizecisicinci de fiinte umane au fost măcelărite precum animalele in abator, si alti peste o mie de oameni răniți! Pe tot globul pămîntesc, merdia informează popoarele. Chiar si in Jewmglishtanul-Amerikknar merdia revine cu informatii la fiecare ora. In Rromarlania diavolizata, zsidanizata, amerikknarizat?! NIMIC! Batista pe tambal! Pe EVZaluzii e un jewnterviu cu o HOASHKA smintita, amabaSUDORITZA Israhatzelului, ce guitza ca Gagautzul Ciuruit era un...bătrînel simpatikk. Pe CL, agentii-locali ai Zsidanilor si Amerikknarilor, URLA ca Tzigani sud-Amerikknari se paruiesc in publikk. Huuooo! Cand Tzigani-musulmani macelaresc Jewropeni, merdia grohaie timp ce'o saptamana despre crima! Dar, Crima Apocaliptica Impotriva Umaniatii comisă de Zsidanii Satanici e tratata cu plictis de javrele de paza. Niste rai si niste oameni!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4739 secunde