Video VIDEO. Tragedie în Turcia: Peste 200 de persoane au murit în urma unei EXPLOZII produse într-o mină - UPDATE

158
VIDEO. Tragedie în Turcia: Peste 200 de persoane au murit în urma unei EXPLOZII produse într-o mină - UPDATE - 6725426afpmediafaxfotobulentkili-1400048624.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Speranțele de a găsi supraviețuitori după accidentul minier survenit marți în vestul Turciei sunt reduse, a anunțat azi ministrul turc al energiei și resurselor naturale, Taner Yildiz, citat de AFP.


Cel puțin 201 persoane au murit și alte câteva sute au rămas blocate în subteran în urma unei explozii produse într-o mină de cărbune din vestul Turciei, a anunțat miercuri ministrul turc al Energiei. Un număr de "201 angajați au murit", a declarat ministrul Energiei Taner Yildiz, subliniind că bilanțul riscă să crească.


"Intrăm într-o fază mai critică. Pe măsură ce timpul se scurge, ne apropiem cu pași mari de un deznodământ nefavorabil", a avertizat ministrul.


Șaptesute optzeci și șapte de angajați se aflau în mina din provincia Manisa (vest) în momentul producerii exploziei, iar peste 400 dintre ei rămân în continuare blocați în subteran, a declarat ministrul turc al Energiei, Taner Yildiz, precizând că patru mineri salvați sunt grav răniți.


"Bilanțul morților, care deja este foarte ridicat, ajunge într-un punct foarte îngrijorător. Dacă a fost neglijență, nu vom închide ochii. Vom lua toate măsurile necesare, între care măsuri administrative și legale", a adăugat el. 


Alți 80 de mineri sunt răniți, dintre care patru grav.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3957 secunde