Video VIDEO / Vești bune din Thailanda. Salvatorii au reușit să scoată încă un băiat din peșteră. Elon Musk trimite un mini-submarin

2879
VIDEO / Vești bune din Thailanda. Salvatorii au reușit să scoată încă un băiat din peșteră. Elon Musk trimite un mini-submarin - jnc9ntgwjmhhc2g9ztqwzdmynwrkzwqz-1531134985.jpg

Articole recomandate

Scafandrii au reușit să mai scoată un băiat din peștera din Thailanda, scrie CNN, care citează un martor aflat la fața locului.


Acesta se alătură celor patru băieți salvați duminică din adâncurile peșterii din nordul Thailandei.

La misiunile de salvare participă o echipă de salvatori formată din scafandrii thailandezi și străini, veniți din proprie inițiativă să ajute la misiune.

Băieții - parte a unei echipe de fotbal tinere - Wild Boars (n.r. Mistreții) - au dispărut în urmă cu două săptămâni. Lunea trecută, aceștia au fost găsiți în viață. Și-au găsit adăpost într-unul din pereții peșterii inundate.

De atunci salvatorii lucrează non-stop la salvarea acestora. Inclusiv miliardarul american Elon Musk a trimis o echipă de nouă ingineri SpaceX și The Boring Company, pentru a asista la misiunea de salvare. Musk a rămas în Los Angeles, unde, în weekend, a lucrat la un mini-submarin pentru copii - un plan B în caz că va fi nevoie de el. Submarinul este acum în drum spre Thailanda și ar trebui să ajungă acolo în cursul zilei de azi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0517 secunde