Viktor Orban cere Ucrainei să negocieze cu Vladimir Putin și să oprească contraofensiva

212
Viktor Orban cere Ucrainei să negocieze cu Vladimir Putin și să oprească contraofensiva - lcimg64472b378b9e4d268d4bdfad218-1685709017.jpeg
Premierul Ungariei, Viktor Orban, consider─â c─â cel mai bine ar fi ca Ucraina s─â opreasc─â contraofensiva ╚Öi s─â se a╚Öeze la masa negocierilor cu Rusia, pentru a nu-╚Öi ÔÇ×distruge propriul poporÔÇŁ. El a spus asta la postul de radio Kossuth vineri, 2 iunie.


Potrivit acestuia, contraofensiva este ÔÇ×o problem─â pentru ucraineniÔÇŁ. ÔÇ×Chiar ╚Öi un om ca mine, care a fost un an ╚Öi jum─âtate ├«n armat─â, ╚Ötie sigur c─â, dac─â atac, voi avea de trei ori mai multe victime dec├ót cel care se ap─âr─âÔÇŁ.


ÔÇ×Pentru o ╚Ťar─â a c─ârei popula╚Ťie este o mic─â parte din popula╚Ťia p─âr╚Ťii adverse s─â lanseze atacuri militare la scar─â larg─â ├«n astfel de circumstan╚Ťe este v─ârsare de s├ónge. Trebuie s─â facem totul, chiar ├«nainte de ├«nceperea contraofensivei, pentru a convinge p─âr╚Ťile de necesitatea unui ├«ncet─âri a focului ╚Öi a unor discu╚Ťii de paceÔÇŁ, a declarat Orban.


Premierul ungar sus╚Ťine c─â pentru ucraineni ÔÇ×chiar ╚Öi ├«n cel mai bun caz, este imposibil s─â se ob╚Ťin─â un rezultat mai bun ├«n prima linie, pe c├ómpul de lupt─â, dec├ót rezultatul care ar putea fi ob╚Ťinut prin negocieriÔÇŁ.


În același timp, Orban a adăugat că, atâta timp cât va fi la guvernare, Ungaria nu va intra în război cu Rusia.
Ungaria încearcă să blocheze discutarea aderării Ucrainei la NATO la summitul de la Vilnius
Aderarea Ucrainei la NATO nu poate fi pe ordinea de zi în timpul summitului NATO din iulie, a mai declarat ministrul de externe al Ungariei, joi, pe pagina sa de Facebook.


Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5237 secunde