"Vine al Treilea Război Mondial dacă Hillary Clinton va deveni președintele SUA"

249

Articole recomandate

 Încă o declarație șocantă marca Donald Trump: "Vine al Treilea Război Mondial dacă Hillary Clinton va deveni președintele Statelor Unite ale Americii".

Donald Trump aruncă în lupta pentru Casa Albă "arsenalul greu" de declarații alarmiste, menite să îi aducă noi alegători prin mecanismul fricii create de scenariile vehiculate. Trump a declarat într-un interviu pentru Reuters că planul lui Hillary Clinton în Siria poate declanșa un război mondial.

Trump a susținut că înfrângerea grupării Statul Islamic este mai importantă decât schimbarea președintelui Bashar al-Assad și că planurile democraților de a se concentra pe eliminarea liderului de la Damasc ar putea împinge SUA într-un conflict direct cu Rusia.

Candidatul republican pentru Casa Albă a contestat capacitatea lui Hillary Clinton de a negocia cu Vladimir Putin. Clinton și-a reafirmat în cursul ultimei dezbateri televizate cu Trump sprijinul pentru instituirea unei zone de excludere aeriană pentru a proteja populația civilă în Siria de bombardamentele regimului de la Damasc și ale Rusiei, potrivit CNN.

Unii analiști se tem că protejarea acestor zone ar putea trage SUA într-un conflict direct cu avioanele de luptă ale Rusiei. Trump susține că o strategie agresivă pentru a soluționa conflictul sirian ar împinge SUA către un război mondial.

"O să ajungem la Al Treilea Război Mondial dacă o ascultăm pe Hillary când e vorba de Siria. Ar trebui să ne concentrăm asupra ISIS nu asupra Siriei" a spus Trump.

"Nu te mai lupți doar cu Siria, te lupți cu Siria, Rusia și Iran. Rusia este o putere nucleară, însă e o țară unde armele nucleare chiar funcționează față de alte țări unde doar se vorbește despre ele" a atras atenția Trump.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5171 secunde