Vinul din Bulgaria, o tradiţie de peste o mie de ani. Principalele regiuni viticole şi cele mai bune vinuri bulgăreşti

234
Vinul din Bulgaria, o tradiţie de peste o mie de ani. Principalele regiuni viticole şi cele mai bune vinuri bulgăreşti - vin-1672925162.jpg

Articole de la același autor

Producția de vin are o tradiție de peste o mie de ani în Bulgaria. Vechii traci, care au populat pământul în vremuri străvechi, se închinau zeilor Zagreus și Dionysius și foloseau vinul în timpul ritualurilor lor religioase.


În prezent, Bulgaria este un important producător de vinuri de calitate, dintre care unele sunt produse din soiuri unice de viță de vie, impresionând cunoscătorii de vinuri din întreaga lume.


Vinul este o parte integrantă a istoriei Bulgariei. De asemenea, este o parte foarte mare a culturii, obiceiurilor și spiritului bulgăresc. Pământurile bulgare sunt înrădăcinate în civilizații antice care au lăsat o amprentă aparte asupra Bulgariei moderne. Vechii traci foloseau vinul ca o parte importantă a ritualurilor lor religioase și ca mijloc de comunicare cu zeii lor.

Dovada în acest sens poate fi găsită în numeroasele sanctuare descoperite în toată țara, care aduc în minte ritualurile antice și cultul zeului vinului, Zagreus. Bulgaria găzduiește unele dintre cele mai importante descoperiri arheologice, inclusiv obiecte tracice din aur și argint. Utilizarea băuturii orfice în ritualurile religioase este asociată cu tradițiile în viticultură și vinificație.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4446 secunde