Violență extremă la Paris. Un boxer profesionist, în fruntea vestelor galbene, lovește jandarmi căzuți

267
Violență extremă la Paris. Un boxer profesionist, în fruntea vestelor galbene, lovește jandarmi căzuți - paris05011941956200-1546773650.jpg

Articole recomandate

Boxer profesionist, în fruntea protestatarilor care au atacat jandarmii la Paris. Forțele de ordine au identificat un fost campion la box al Franței ca unul dintre manifestanții care au bătut jandarmi ieri, în timpul protestelui "Vestelor Galbene". 


Pugilistul Christophe Dettinger a fost protagonistul unor imagini șocante în timpul actului 8 al "vestelor galbene". Pe un pod din Paris, în timpul unor confruntări între forțele de ordine și manifestanți, bărbatul îmbrăcat în negru, fără vesta caracteristică protestatarilor, s-a desprins din mulțime și a lovit un jandarm cu pumnii.

În alte imagini se vede cum un bărbat care pare să fie tot sportivul lovește de mai multe ori un jandarm căzut la pământ.

Dettinger are 37 de ani și a fost campion al Franței în anii 2000.

Circa 50 de mii de oameni au ieșit ieri în stradă, în toată Franța, pentru actul al optulea al protestului Vestelor Galbene. Manifestațiile au dus la violențe la Paris, dar și în alte orașe ale țării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7577 secunde