Criză în Republica Moldova

Vlad Plahotniuc se retrage din funcția de președinte al Partidului Democrat

133
Vlad Plahotniuc se retrage din funcția de președinte al Partidului Democrat - vlad-1561386921.jpg

Articole recomandate

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a anunțat, ieri, că părăsește funcția de președinte al acestui partid pentru ca formațiunea "să poată evolua cât mai activ și profesionist în opoziție", informează Moldpres. 


Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, liderul democraților moldoveni a subliniat că "PDM este ținut sub o presiune uriașă".  "Partidele proeuropene din Parlament spun că au refuzat dialogul cu PDM din cauză că au o problemă cu Vlad Plahotniuc. Vreau să îndepărtez acest obstacol pentru viitor și vin cu o decizie prin care să fie clar că Partidul Democrat nu este dependent de un singur om. Mi-am depus astăzi mandatul de președinte al partidului și le-am propus colegilor să organizeze cât mai curând congresul formațiunii pentru a alege o nouă conducere și a aproba un nou program politic", notează Plahotniuc în acest mesaj. 


"Am luat această decizie și pentru că Partidul Democrat are nevoie de un nou proiect politic în opoziție, un proiect care să fie elaborat după noile realități, de o nouă echipă de conducere", se mai spune în mesaj. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2499 secunde