Vladimir Putin a obținut permisiunea Parlamentului de a folosi armata rusă în regiunile separatiste din Ucraina

116
Vladimir Putin a obținut permisiunea Parlamentului de a folosi armata rusă în regiunile separatiste din Ucraina - putin-1645548026.jpg

Articole de la același autor

Președintele Vladimir Putin a cerut marți parlamentului Rusiei permisiunea de a folosi forța militară în regiunile separatiste din Ucraina. Cererea sa a fost aprobată.


Potrivit Antena3.ro scrisoarea lui Putin către camera superioară a parlamentului oficializează o desfășurare militară rusă în regiunile rebele din estul Ucrainei, la o zi după ce liderul rus le-a recunoscut independența, anunță RT și Seattle Times.

Parlamentarii i-au acordat marți președintelui rus Vladimir Putin permisiunea de a folosi forța militară în afara țării – o mișcare care ar putea prevesti un atac mai larg asupra Ucrainei, după ce SUA au declarat că o invazie este deja în curs de desfășurare acolo.

Consiliul Federației i-a dat acordul președintelui Rusiei pentru utilizarea forțelor armate ale Federației Ruse în afara țării în legătură cu situația din Donbass. Rezoluția a fost adoptată în unanimitate, marți, la o ședință extraordinară a camerei superioare a parlamentului. Pentru această decizie au votat 153 de senatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4783 secunde