Vladimir Putin: ''Donald Trump este foarte diferit de ceea ce se vede la televizor''

120
Vladimir Putin: ''Donald Trump este foarte diferit de ceea ce se vede la televizor'' - putintrumphandshakertrimg1e14994-1499586711.jpg

Articole recomandate

Prima întrevedere dintre președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, a avut loc vineri seara, la Hamburg, unde s-a desfășurat summitul G20. 


Discuțiile au durat aproape două ore și jumătate și au inclus teme ca Siria, Ucraina, Coreea de Nord.


Președintele rus, Vladimir Putin, este încrezător în privința relansării relațiilor ruso-americane, după întrevederea sa cu Donald Trump, la summit-ul G20 de la Hamburg, Germania.


Acesta a spus, într-o conferință de presă la încheierea summitului G-20 de la Hamburg, că președintele american este ''foarte diferit'' de ceea ce se poate percepe la televizor, notează France Presse.


''Trump care se vede la televizor este foarte diferit de Trump cel real (...) Există toate motivele să credem că noi vom putea să restabilim, cel puțin parțial, nivelul de cooperare de care avem nevoie''.


Sâmbătă dimineață, omologul său american cataloga această primă întâlnire drept "formidabilă".


În cadrul întrevederii, Donald Trump a ridicat de câteva ori problema presupusului amestec al rușilor în alegerile americane. Așa cum era de așteptat, liderul de la Kremlin a negat orice implicare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4299 secunde