Vladimir Putin vrea să participe la sesiunea Adunării Generale ONU de la New York

98
1
Vladimir Putin vrea să participe la sesiunea Adunării Generale ONU de la New York - vladimirputin-1440001791.jpg

Articole recomandate

Președintele rus, Vladimir Putin, intenționează să ia parte la sesiunea Adunării Generale a Națiunilor Unite care va începe pe 15 septembrie la New York, potrivit Agerpres.

"Președintele Vladimir Putin intenționează să participe la sesiunea Adunării Generale a ONU. Acesta este un eveniment major în istoria Națiunilor Unite. Anul acesta marchează a 70-a aniversare a acestui forum, creat după victoria din cel de-al II-lea Război Mondial. Un număr mare de șefi de stat și de guvern urmează să participe la reuniune. Și președintele Rusiei intenționează să participe la eveniment", a precizat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Putin a mai participat în 2005 la ceremonia inaugurală a sesiunii Adunării Generale ONU.

Comentează știrea

Cosmin
19 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 1.0768 secunde