"Vom transforma Coreea de Sud într-o mare de foc"

159
1

Articole recomandate

Coreea de Nord a amenințat că va răspunde prin forță și va transforma Coreea de Sud într-o "mare de foc", după ce materiale de propagandă au fost transportate vineri cu ajutorul unor baloane peste granița tensionată dintre cele două țări, relatează DPA în pagina electronică.

"Forțele marionete nu ar trebui să uite nicio clipă că întreaga Coree de Sud s-ar putea transforma într-o mare de foc din cauza operațiunilor nesăbuite de distribuire a manifestelor", a afirmat armata nord-coreeană.

"Există o limită pentru răbdarea soldaților" nord-coreeni, a adăugat armata.

Grupul de activiști sud-coreeni Vocea Martirilor este acuzat pentru ultimul transport de manifeste, realizat cu ajutorul baloanelor.

Comentează știrea

Roxana
16 august 2015
Oferta de lucru!

Extra-venituri, acum cu cel mai revolutionar sistem! Vrei sa-ti completezi repede venitul tau lunar? Nu mai stii cum sa-ti achiti mai usor ratele la banci? Acum este momentul cel mai potrivit sa incepi colaborarea cu o echipa care te poate ajuta! Avem un sistem exceptional si numai bun sa te ajute sa castigi rapid si simplu banii de care ai nevoie! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1124 secunde