Voronin: Vlad Filat s-a umilit în fața românilor. Să rămână la Iași dacă este îndreptat spre politica românească

979
2
Voronin: Vlad Filat s-a umilit în fața românilor. Să rămână la Iași dacă este îndreptat spre politica românească - vladimirvoronin-1330794809.jpg

Articole recomandate

Liderul comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a criticat ședința comună a guvernelor Republicii Moldova și României, în cadrul unui miting susținut la Chișinău.

Voronin a calificat plecarea premierului moldovean Vlad Filat la Iași drept "un act de trădare" și "o umilință în fața românilor".

Comuniștii au manifestat pentru a cincea sâmbătă consecutiv în Piața Marii Adunări Naționale, unde s-au reunit circa 1.000 de persoane, conform poliției.

Liderul comuniștilor a criticat dur vizita premierului Vlad Filat la Iași. "S-a umilit în fața românilor!", a comentat Voronin.

De asemenea, Voronin i-a recomandat lui Filat să rămână la Iași pentru totdeauna, dacă este atât de îndreptat spre politica românească. 

Comentează știrea

Teofil
3 martie 2012
Babuinul asta ...

... s-a sclerozat precum Basescu ...

admirator
10 martie 2012
hahahaha!

si tu te umilesti in fata rusilor! si ne umilesti si pe noi! de ce nu ai ramine tu la Moscova? Oricum, esti general KGB! "Cine'o indragit strainii/Sa-i man'ce inima cainii!"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6714 secunde