Votul pentru Brexit, reprogramat pentru săptămâna viitoare. Avertismentul Theresei May dacă acordul nu va fi adoptat

339
Votul pentru Brexit, reprogramat pentru săptămâna viitoare. Avertismentul Theresei May dacă acordul nu va fi adoptat - merlin148676781aa7275560ba64599a-1546855090.jpg

Articole recomandate

Theresa May confirmă votul în Parlament și-i îndeamnă pe deputații britanici să susțină acordul negociat cu Uniunea Europeană relatează Euronews.

Presa scrie că data votului va fi amânată din nou, însă premierul britanic a precizat duminică, la BBC, că acest vot în vederea ratificării acordului retragerii ar putea avea loc între 14 și 15 ianuarie.

"Vom avea un vot (...), dezbaterea începe săptămâna viitoare, iar dezbaterea va continua cealaltă săptămână. Însă vom avea un vot. Dar dacă acordul nu este adoptat după acest vot, ne vom găsi pe un teren necunoscut", a avertizat ea.

În afară de disensiunile în Parlament și în cadrul propriei majorități, opozanții Brexitului reclamă un nou referendum, convinși că britanicii vor renunța până la urmă să părăsească Uniunea Europeană.

În fața unei asemenea incertitudini, Londra și statele europene se pregătesc fiecare de scenariul de care se tem toți - o ieșire brutală din UE la 29 martie, fără acord.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3493 secunde