Vreme frumoasă, temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal în prima zi a Noului An

318
Vreme frumoasă, temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal în prima zi a Noului An - vreme5-1672488761.jpg

Articole de la același autor

Vremea e frumoasă în prima zi a Noului An. Temperaturile sunt mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă a anului, potrivit RomâniaTV


Temperaturile minime vor fi mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã şi se vor situa între -1 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil şi doar izolat, în nordul Carpaţilor Orientali, va ploua slab. Mai ales în a doua parte a nopţii, pe suprafeţe mici va fi ceaţã sau nori joşi stratiformi. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaţilor Orientali.


Temperatura minimã va fi mai ridicatã decât în mod normal la aceastã datã şi va avea valori de 2…4 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar spre dimineaţã vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla în general slab.


Vremea va fi predominant frumoasã, cu valori termice mult mai ridicate decât în mod normal la începutul anului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade, iar cele minime, în general, între -2 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, pe alocuri, în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, cu nebulozitate joasã stratiformã sau ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaţilor Orientali.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5123 secunde