Scandal în Statele Unite ale Americii

Warren îl acuză pe Bloomberg că încearcă să cumpere alegerile prezidențiale

127
Warren îl acuză pe Bloomberg că încearcă să cumpere alegerile prezidențiale - warren-1574785195.jpg

Articole recomandate

Senatoarea progresistă Elizabeth Warren, candidată la învestitura democrată în vederea alegerilor prezidențiale care vor avea loc, anul viitor, în Statele Unite, l-a acuzat, luni, pe Michael Bloomberg că încearcă să cumpere democrația americană, transmite Reuters. 


Miliardarul în vârstă de 77 de ani, fost primar al New Yorkului, s-a lansat, la sfârșitul săptămânii trecute, în cursa primarelor democrate. Michael Bloomberg și-a oferit, luni, pentru 37 de milioane de dolari publicitate la posturile de televiziune în care este lăudată candidatura sa. 


Aflat pe locul opt în clasamentul Forbes al celor mai bogați oameni din Statele Unite, cu o avere de 53,4 miliarde de dolari, fondatorul agenției de informații care îi poartă numele a precizat că își va finanța campania din fondurile proprii și nu va accepta nicio donație. 


"Michael Bloomberg a făcut un pariu privind democrația în 2020. Nu are nevoie de oameni, el are nevoie numai de saci și saci cu bani. Cred că Michael Bloomberg greșește", l-a atacat, luni, Elizabeth Warren, în cursul unui miting în Iowa, statul care, pe 3 februarie, va da lovitura de începere la primarele democrate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5431 secunde