WhatsApp lansează o nouă funcție. Ne putem trimite mesaje singuri

688
WhatsApp lansează o nouă funcție. Ne putem trimite mesaje singuri - whatsapp-1668604568.jpg

Articole de la același autor

Aplicația WhatsApp lansează o nouă funcție: posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri. Aceasta ar trebui să se extindă rapid la nivel mondial în următoarele câteva zile, potrivit wabetainfo, potrivit Realitatea


Anticipată în urmă cu câteva săptămâni pe versiunile beta, noutatea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicației pentru iPhone (iOs) și, de asemenea, în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77 pentru Android.

Este o opțiune cerută de mult timp, prezentă deja în alte aplicații concurente.


În capturile de ecran puse în circulație de primii utilizatori, posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri apare prin prezența contactului „you” în fruntea listei din agenda personală, cu poza de profil și orice statut ales.

Se deschide un soi de autoconversație, care poate fi utilă pentru a ne trimite linkuri, notițe, numere de telefon, imagini sau documente care pot fi apoi deschise și în modul multi-device pe computer sau tabletă.


Mai mult, există posibilitatea de a fixa conversația în partea de sus a listei sau crearea unei comenzi rapide pentru a apela imediat conversația, prin simpla apăsare prelungită pe previzualizare și alegerea "fixează" sau "creează o legătură directă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3322 secunde