Wizz Air a modificat orarul zborurilor

471
Wizz Air a modificat orarul zborurilor - wizz-1345572103.jpg

Articole recomandate

Compania ungară low-cost Wizz Air va transfera operațiunile de pe aeroportul Transilvania din Târgu Mureș pe aeroportul internațional Cluj Napoca, în perioada 30 august - 5 septembrie, din cauza închiderii aeroportului din Târgu Mureș pentru lucrări de întreținere a pistei.


"Timp de nouă zile, toate zborurile Wizz Air de la Târgu Mureș vor fi relocate pe aeroportul internațional Cluj Napoca. Toți pasagerii noștri au fost anunțați de această schimbare, forțată de închiderea aeroportului pentru lucrări de mentenanță. Orarul zborurilor afectate a fost ușor modificat și poate fi verificat accesând wizzair.com", a declarat, într-un comunicat, Daniel De Carvalho, director de comunicare la Wizz Air.


Operatorul a transportat peste 11 milioane de pasageri în ultimele 12 luni, iar estimările pentru acest an sunt că va ajunge la 12 milioane de pasageri.


Flota companiei este compusă din 39 aeronave Airbus A320, care operează de la 15 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia și Lituania.

 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Actual : Stare de urgență  în Sierra Leone
Pagina a fost generata in 1.4751 secunde