Woody Allen a declarat într-un interviu că ar putea să nu mai regizeze

59
Woody Allen a declarat într-un interviu că ar putea să nu mai regizeze - woodyallen-1656506452.jpg
Cineastul Woody Allen, care s-a confruntat cu un val de critici la Hollywood în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală formulate de una dintre fiicele lui adoptive, a spus marţi, în cadrul unui interviu acordat lui Alec Baldwin, că va filma o nouă peliculă la Paris, în toamna acestui an, şi că acel film ar putea fi ultimul din cariera sa, informează Reuters.

Woody Allen, în vârstă de 86 de ani, a vorbit despre cariera lui şi despre noua sa carte, „Zero Gravity”, o colecţie de eseuri umoristice.

„O mare parte din entuziasm a dispărut”, a spus Woody Allen, referindu-se la regia de film.

„Când făceam un film, intra în cinematografele din toată ţara. Acum, când faci un film, rulează câteva săptămâni într-un cinematograf, poate şase săptămâni sau patru săptămâni, după care ajunge direct în streaming sau pay-per-view, ceea ce nu este la fel de plăcut pentru mine”, a adăugat cineastul american.

Woody Allen nu a oferit detalii despre următorul lui film, care va fi cel de-al 50-lea din cariera sa.

Regizorul, care are în palmares patru premii Oscar, cunoscut pentru pelicule precum „Annie Hall” şi alte comedii, a negat în mod repetat acuzaţiile potrivit cărora şi-ar fi agresat sexual una dintre fiicele adoptive, Dylan Farrow, în 1992.Pagina a fost generata in 0.2264 secunde