Zbor anulat din cauza unui pasager care striga că "se va întâmpla ceva" la bordul avionului

107
Zbor anulat din cauza unui pasager care striga că

Articole recomandate

Un zbor al companiei Egyptair de la Bruxelles la Cairo de sâmbătă după-amiază a fost anulat din cauza comportamentului considerat suspect al unui pasager, a anunțat poliția belgiană, în timp ce media relatează că bărbatul era supravegheat de serviciile de siguranță belgiene, informează AFP.


"Zborul MS 726 al Egyptair de la 15.55 cu plecare pe aeroportul din Bruxelles și cu destinația Cairo nu a primit autorizație de plecare din cauza necesității de a efectua o nouă examinare a listei de pasageri și a bagajelor", a indicat poliția federală într-un scurt comunicat.

"Date fiind incertitudinile față de un pasager și cu titlu de precauție, zborul nu poate decola pentru a permite serviciilor de securitate să efectueze un control extins", a adăugat poliția, fără a furniza mai multe detalii.

Potrivit ziarului flamand Het Nieuwsblad, pasagerul suspect a amenințat că "se va întâmpla ceva" la bordul avionului. Cotidianul flamand adaugă că bărbatul, care a fost interogat de poliție, făcea deja obiectul unei supravegheri din partea autorităților. În plus, prezența la bord a unui diplomat european i-a determinat pe responsabilii belgieni să nu-și asume niciun risc, potrivit aceleiași surse.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0266 secunde