Zece ani de închisoare pentru un gălățean care și-a incendiat concubina. Agresorul nu regretă fapta și lansează noi amenințări

373
Zece ani de închisoare pentru un gălățean care și-a incendiat concubina. Agresorul nu regretă fapta și lansează noi amenințări - pol3-1669743724.jpg

Articole de la același autor

Un gălățean care și-a stropit concubina cu benzină și i-a dat foc a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Agresorul promite răzbunare în același mod atunci când va avea ocazia, potrivit Gândul

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv în 23 noiembrie pe Tică Sinescu, un gălăţean din comuna gălăţeană Corod, la 10 ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat. Fapta a avut loc pe 28.08.2021, iar anchetatorii au stabilit că bărbatul a venit beat acasă şi a început să inventeze tot soiul de acuzaţii la adresa partenerei sale de viaţă, cu care are o relaţie de 20 de ani.

Tică Sinescu din comuna gălățeană Corod a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Polițiștii care au anchetat cazul au stabilit care a fost firul evenimentelor care s-au petrecut pe 28.08.2021.


Cum s-au petrecut faptele?

Agresorul a venit la domiciliu în stare de ebrietate și a pornit o ceartă din senin cu partenera sa de viață cu care trăiește de 20 de mai bine de 20 de ani. La un moment dat a luat o sticlă cu benzină, a stropit-o în zona picioarelor şi apoi i-a dat foc. „A stropit-o cu 200 de mililitri de benzină dintr-o sticlă şi a incendiat-o, cauzându-i arsuri pe 7 % din suprafaţa corpului, leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 30 – 40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, spune procurorul de caz.

Concubina agresorului a fugit din casă ca să ajungă la o fântână şi să se stropească cu apă, dar concubinul ei i-a blocat calea, deşi ardea ca o torţă, şi i-a spus că ar fi trebuit să o stropească cu benzină în zona capului şi apoi să îi dea foc.

Bărbatul a continuat să o amenințe pe femeie chiar și în prezența polițiștilor veniți la locul faptei. Acesta le-a mărturisit oamenilor legii că va repeta gestul încă o dată dacă va mai avea ocazia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3025 secunde