Zece oameni au decedat și numeroase persoane au fost rănite de o avalanșă

115
Zece oameni au decedat și numeroase persoane au fost rănite de o avalanșă - 201701121celmaimarestratdezapada-1486195302.jpg

Articole recomandate

Cel puțin zece persoane și-au pierdut viața și alte 12 au fost rănite în urma producerii unei avalanșe care a lovit un sat din provincia Badakhshan, din nordul Afganistanului, a indicat sâmbătă un oficial local citat de agenția Xinhua.


''Incidentul a avut loc vineri noapte în satul Barghut, districtul Mahami. Potrivit informațiilor inițiale, zece persoane au murit, printre care se află femei și copii, iar alte 12 persoane au fost rănite'', a declarat Sayyed Abdullah Dehqan, director al serviciului provinciei pentru gestionarea dezastrelor și chestiunilor umanitare, pentru agenția de știri Xinhua.


''Bilanțul ar putea să se modifice în perioada următoare pentru că avalanșa a distrus de asemenea 18 case în satul îndepărtat'', a mai spus oficialul, adăugând că ''a fost trimisă o echipă de salvatori la fața locului pentru a oferi ajutor și asistență localnicilor''.


Provincia muntoasă, situată la circa 315 km nord-est de capitala Kabul, s-a confruntat cu masive căderi de zăpadă în ultimele săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4475 secunde