Zeci de imigranți, găsiți morți într-un camion, în Texas

107
Zeci de imigranți, găsiți morți într-un camion, în Texas - texasmorti-1656423861.jpg

Articole de la același autor

46 de oameni au fost găsiți morți într-un camion, în Texas. Din primele informații, ar fi vorba despre imigranți care au intrat ilegal în Statele Unite, din Mexic. Cadavrele au fost găsite atât înăuntrul, cât și în jurul unui camion abandonat la periferia orașului San Antonio.


Alți 16 oameni au fost găsiți în viață, printre aceștia fiind patru copii, care sufereau de insolație și epuizare, scrie BBC.

Trei suspecți au fost reținuți în legătură cu aceste decese. Încă nu este clar cum au murit oamenii, dar San Antonio, la fel ca o mare parte din Texas, s-a confruntat cu un val de căldură intens în ultima perioadă. Cea mai apropiată trecere a frontierei se află la circa 230 de kilometri distanță.


„Au avut familii și probabil că încercau să găsească o viață mai bună”, a spus primarul din San Antonio, Ron Nirenberg. „Nu este nimic altceva decât o tragedie îngrozitoare”.


Camionul a fost găsit după ce echipele de intervenție au fost chemate printr-un apel care semnala găsirea unui cadavru, a declarat șeful pompierilor din San Antonio, Charles Hood.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5315 secunde