Zeci de morți în urma unei evadări în masă dintr-o închisoare

208
1
Zeci de morți în urma unei evadări în masă dintr-o închisoare - puscarie-1431185719.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 49 de oameni au murit azi după ce combatanți ai grupării Statul Islamic (SI) au atacat o închisoare din nordul Irakului pentru a elibera deținuți care au legături cu jihadiștii, informează sâmbătă poliția, citată de DPA.



Jihadiștii au utilizat mașini-capcană pentru a ataca închisoarea Khalis din provincia Diyala, într-o regiune situată la circa 75 km nord-est de capitala Bagdad.

Un oficial care a dorit să-și păstreze anonimatul a precizat că în cursul evenimentelor au murit 16 membri ai personalului de securitate și 33 de militanți.

Un număr total de 48 de deținuți, printre care nouă membri ai grupării SI, au reușit să evadeze, conform sursei citate.

"Elemente din cadrul grupării au intrat în posesia tuturor armelor din închisoare înainte de evadare", a mai spus el. Fugarii sunt căutați în prezent și s-au dat publicității fotografii ale acestora, scrie Agerpres.


Comentează știrea

ismail / brussel
10 mai 2015
pakistanul da tara tuturor posibilitatilor !

Pai de ce au invadat puscaria jihadisti sa formeaza armada dura cu sange rece .daca sar inventa masina pe apa si ulei de floarea suoarelui haa haa arabi sar antoarce spre meca plangand .vorba vam dat zacaminte dar nu sa omorati da alah vede eu cred ca an 2017 va aparea masina cu apa cu electric sau ulei ma bazez pe japonezi .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3794 secunde