Zelenski, anunț important după ce s-a speculat că a fugit din țară

380
1
Zelenski, anunț important după ce s-a speculat că a fugit din țară - odjjy2rlowixntizymfizjbmnge0nti0-1646468709.jpg
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a postat un video pe contul lui de Instagram, în care anunță că este în continuare la Kiev și că nu a părăsit orașul.


„Lucrez la Kiev, la serviciu. Nimeni nu a plecat nicăieri”, a scris Volodimir Zelenski alături de clipul în care s-a filmat în biroul său. În filmare mai apare unul dintre consilierii săi.


După nouă zile de război, forțele ruse încă nu au reușit să cucerească orașele mari ale Ucrainei. Mariupol este supus unei blocade, anunță primarul. La Cernihov, unde vineri noapte s-a înregistrat o explozie uriașă, se aud sirenele, la Sumî au loc lupte de stradă, iar Kievul este în continuare înconjurat de o coloană impresionantă de vehicule militare. O echipă de jurnaliști britanici a fost prinsă într-o ambuscadă, doi dintre ei fiind răniți de gloanțe. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a criticat vineri decizia „deliberată” a NATO de a nu crea o zonă de excludere aeriană în Ucraina, care să protejeze țara de raiduri aeriene ale Rusiei.




sursa foto: digi24.ro


Comentează știrea

Marian
7 martie 2022
tactica

Astia sunt robotii Rusiei ce vor sa-l intarate, sa-i vada locatia precisa. A functionat aparent.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4733 secunde