Zelenski: Când se va termina războiul nu-mi doresc decât să văd marea şi să beau câteva beri

769
Zelenski: Când se va termina războiul nu-mi doresc decât să văd marea şi să beau câteva beri - 8c3e77615114587d2c5d5f9fd80abbdd-1670927139.jpeg

Articole recomandate

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a recunoscut într-un interviu că încă nu se îndeamnă să se gândească la ce va fi după terminarea războiului, dar că i-ar plăcea să meargă la mare şi să bea câteva beri, transmite marţi EFE.

Într-un interviu acordat din Kiev jurnalistului american David Letterman şi care a fost filmat într-o staţie de metrou din capitala ucraineană, Zelenski a vorbit despre războiul din ţara sa şi despre suferinţa cetăţenilor ucraineni de la invazia rusă din 24 februarie, scrie Agerpres.

Când Letterman l-a întrebat despre viitorul său şi despre viitorul Ucrainei, liderul de la Kiev a răspuns că, cel mai probabil, ''voi continua să fiu preşedinte, deşi, sincer, nu mă gândesc la ce va veni după, nu sunt pregătit încă''.

''Dar mi-ar plăcea să merg la mare, serios, mi-e dor să văd marea şi să beau câteva beri'', i-a mărturisit Zelenski ziaristului american în interviu, difuzat pe Netflix, într-o serie numită ''Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare: cu David Letterman şi Volodimir Zelenski''.

''Să presupunem că (preşedintele rus Vladimir) Putin are complicaţii de la o răceală şi moare sau cade în mod accidental de la o fereastră. Credeţi că asta (războiul - n.r.) va continua?'', îl întreabă Letterman pe Zelenski.

''Nu, n-ar mai fi război, n-ar mai fi'', răspunde liderul ucrainean, care califică apoi regimul rus drept autoritar şi periculos, pentru că se bazează pe o singură persoană care controlează absolut totul.


În timpul interviului, preşedintele ucrainean mărturiseşte că cele mai plăcute momente ale zilei au loc atunci când poate vorbi la telefon cu soţia sa şi cu cei doi copii care, spune el, aproape că ştiu mai multe decât el însuşi despre război.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9402 secunde