Zelenski, reacţie de ultim moment după ce Rusia a semnalat arme chimice pe teritoriul Ucrainei

361
Zelenski, reacţie de ultim moment după ce Rusia a semnalat arme chimice pe teritoriul Ucrainei - jmg9ndqwjmhhc2g9nji0otu3ntkzyjhj-1646981591.jpg

Articole de la același autor

Zelenski neagă că Ucraina ar deţine arme arme chimice sau alte arme de distrugere în masă. Preşedintele ucrainean a negat faptul că ţara sa ar deţine astfel de arme într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

"Sunt președintele unei țări şi tatăl a doi copii. Nu au fost dezvoltate arme chimice sau alte arme de distrugere în masă pe pământul meu. Întreaga lume știe asta. Și dacă Rusia face așa ceva împotriva noastră, va primi cele mai dure sancțiuni", a spus Volodimir Zelenski.

Statele Unite ale Americii au acuzat Rusia şi China că răspândesc "în mod intenţionat" minciuni despre presupuse laboratoare americane de arme biologice şi chimice în Ucraina, spunând că se tem că Rusia foloseşte astfel de arme interzise.

"Kremlinul răspândeşte pur şi simplu în mod intenţionat minciuni potrivit cărora Statele Unite şi Ucraina desfăşoară activităţi legate de arme chimice şi biologice în Ucraina", a declarat purtătorul de cuvânt al diplomaţiei americane, Ned Price.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4531 secunde