Zelenski respinge din nou orice compromis teritorial pentru soluţionarea conflictului cu Rusia

147
Zelenski respinge din nou orice compromis teritorial pentru soluţionarea conflictului cu Rusia - zelenskiconflict-1671736952.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a respins din nou, în timpul vizitei sale la Washington, orice compromis teritorial în vederea unor eventuale negocieri de pace cu Rusia, informează dpa.

O pace justă înseamnă fără compromis în ceea ce priveşte suveranitatea, libertatea şi integritatea teritorială ale Ucrainei, a declarat Zelenski în cadrul conferinţei de presă comune cu preşedintele american Joe Biden, atunci când a fost întrebat cum ar putea arăta sfârşitul conflictului în viziunea sa.

Potrivit lui Zelenski, sfârşitul conflictului ar trebui să includă, de asemenea, plata pentru toate pagubele provocate de agresiunea rusă.

Volodimir Zelenski a subliniat că este greu de imaginat o pace justă pentru părinţii care şi-au pierdut fiii şi fiicele.

„Banii nu înseamnă nimic, nicio compensaţie sau reparaţie nu ar fi suficientă”, a subliniat Zelenski.

„Nu ştiu ce înseamnă o pace justă. Aceasta este o descriere foarte filosofică. Nu ştiu dacă există un război just”, a mai spus liderul ucrainean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.112 secunde