Zelenski: Situaţia militară din sudul Ucrainei este destul de periculoasă în unele locuri

443
Zelenski: Situaţia militară din sudul Ucrainei este destul de periculoasă în unele locuri - zelenskiucraniapresidente1-1677222891.jpg

Articole de la același autor

Situaţia militară din sudul Ucrainei este destul de periculoasă în unele locuri, în timp ce condiţiile din est sunt foarte grele, a transmis printr-o mesaj video preşedintele ucrainean Volodir Zelenski la primele ore ale zilei de vineri, când se împlineşte un an de la declanşarea invaziei ruse, potrivit Reuters.

Zelenski a mai spus că forţele ruse au bombardat din nou oraşul Herson din sudul ţării, lăsând fără căldură 40.000 de persoane.

"În ceea ce priveşte sudul, în unele locuri situaţia este destul de periculoasă, însă trupele noastre au mijloacele de a le răspunde ocupanţilor", a afirmat el, rezumând evenimentele de pe diferite fronturi.

"În est, este foarte greu, dureros. Dar facem tot ce putem pentru a rezista", a continuat el, făcând referire la atacurile repetate ale forţelor ruse care încearcă să captureze regiunile estice Doneţk şi Lugansk.

Potrivit lui Zelenski, lucrările de reconstrucţie din Herson, care a fost bombardat zilnic, vor continua până când încălzirea va fi restabilită.

"Şi vom reconstrui. Indiferent ce ar putea face aceşti terorişti şi ticăloşi ruşi, vom reconstrui şi repara totul", a spus el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5616 secunde