Zelenski, un nou apel emoționant: "Imaginați-vă cum ar auzi copiii voștri explozii puternice de dimineață. Este realitatea noastră”

115
Zelenski, un nou apel emoționant:

Articole de la același autor

Volodimir Zelenski a cerut din nou închiderea spațiului aerian deasupra Ucrainei pentru a evita tragediile ce se țin lanț în războiul pornit de Rusia de 20 de zile. Președintele Ucrainei a ținut, marți, un discurs emoționant în fața parlamentarilor canadieni.


Vă puteți imagina că auziți voi, copiii voștri, toate aceste explozii puternice? Bombardarea aeroportului? Bombardarea aeroportului din Ottawa? Și alte zeci de orașe din minunata voastră țară - vă puteți imagina asta? (...) Vă puteți imagina faimosul Turn din Toronto, lovit de bombe rusești? Bineînțeles că nu doresc asta nimănui, dar aceasta este realitatea noastră în care trăim", a spus Zelenski în discursul ținut în fața parlamentarilor din Canada, scrie CNN.

Potrivit Realitatea.net Zelenski a cerut din nou închiderea spațiului aerian, amintind că nu a primit niciun răspuns clar cu privire la devenirea membru NATO.

„Este o situație dificilă, dar ne-a permis și să vedem cine sunt prietenii noștri adevărați în ultimele 20 de zile și, de asemenea, în ultimii opt ani. V-ați oferit ajutorul, asistența, la prima cerere a noastră, ne furnizați asistență militară, umanitară, ați impus sancțiuni severe. În același timp, vedem că, din păcate, nu au adus sfârșitul războiului. Toți trebuie să faceți mai mult pentru a opri Rusia, pentru a proteja Ucraina și, făcând asta, protejați Europa de amenințarea rusă”, a mai spus Zelenski.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5043 secunde