Zi de doliu la Premariacco. Cadavrul românului luat de viitură a fost identificat

515
Zi de doliu la Premariacco. Cadavrul românului luat de viitură a fost identificat - cristian-molnar-identificat-1719244324.jpg

Articole de la același autor

Primarul localităţii Premariacco, Michele De Sabata, a declarat luni zi de doliu local, după ce trupul neînsufleţit al lui Cristian Molnar a fost găsit la 24 de zile de la tragedia de pe râul Natisone.


La aproape o lună de la tragedie, a fost găsit trupul lui Cristian Casian Molnar, care plecase să sărbătorească împreună cu prietena sa Bianca Doros, 23 de ani, şi cu prietena acesteia, Patrizia Cormos, 20 de ani, pe plaja Premariacco, pe râul Natisone.


Trupul lui Cristian Molnar se afla sub o stâncă, în interiorul unui tunel acoperit cu crengi, într-o zonă care fusese deja verificată, dar în care era dificil să se pătrundă. Descoperirea a fost posibilă datorită scăderii nivelului apei în ultimele zile.


Conform informaţiilor, cadavrul nu se afla foarte departe de Podul Roman din Premariacco, unde tinerii au fost prinşi de viitură şi de unde au început să ceară ajutor.


Căutările au continuat fără încetare din 31 mai. Înşişi membrii familiei lui Cristian, împreună cu fratele său, Petru Radu, care a fost zi şi noapte alături de echipele de căutare pe malul râului Natisone, au cerut să se facă tot posibilul în speranţa de a-l găsi pe băiat în viaţă. Fratele său a fost cel care l-a identificat pe Cristian.


Primarul din Premariacco, Michele De Sabata, a declarat o zi de doliu public, iar duminică au bătut clopotele în micuţa localitate.


„Este un moment important, îl aducem pe Cristian la familia sa şi mă gândesc şi la România, care îl aşteaptă”, a adăugat primarul, subliniind legătura profundă care îl uneşte pe Cristian de ţara sa natală. Potrivit presei italiene, întreaga comunitate din Premariacco se va reuni pentru a comemora viaţa lui Cristian şi pentru a oferi sprijin familiei în aceste momente de mare tristeţe.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3119 secunde