Zi de doliu național în Bulgaria, după cele două tragedii în care au murit, în total, 54 de oameni

186
Zi de doliu național în Bulgaria, după cele două tragedii în care au murit, în total, 54 de oameni - bulgaristan-1637751933.jpg

Articole recomandate

Miecuri, 24 noiembrie, a fost declarată zi de doliu național în Bulgaria, pentru victimele celor două tragedii din noaptea de 22 spre 23 noiembrie.


Autoritățile bulgare au declarat zi de doliu național, drapelele naţionale de pe sediile tuturor instituţiilor de stat vor fi coborâte în bernă, scrie BTA.


În noaptea de luni spre marți, Bulgaria a fost lovită de două tragedii de proporții. Prima dintre ele a avut loc la un azil de bătrâni de la Royak, în apropiere de Varna, în nord-estul Bulgariei. Nouă oameni au murit într-un incendiu, iar alte două persoane au fost grav rănite.


Câteva ore mai târziu, un autobuz care se întorcea la Skopje, după o excursie în Istambul, a intrat în bariera de protecție a autostrăzii Struma, în apropiere de capitala Sofia. Autocarul a fost cuprins de flăcări, iar 46 de oameni, printre care 12 copii au murit. Alte șapte persoane au fost rănite și transportate la instituții medicale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1809 secunde