Zidul de la frontiera SUA - Mexic ar putea fi terminat în doi ani

209
1
Zidul de la frontiera SUA - Mexic  ar putea fi terminat în doi ani - zidgranitasuamexic-1486042362.jpg

Articole recomandate

Zidul de la frontiera dintre Statele Unite și Mexic ar trebui construit în doi ani, a apreciat secretarul american pentru securitate internă, John Kelly.

"Zidul va fi construit mai întâi acolo unde este necesar, apoi completat restul. Așa văd eu lucrurile", a declarat, la Fox News, generalul în retragere. "Eu chiar sper că acest lucru se va face în următorii doi ani", a adăugat el.

Noul președinte american Donald Trump a semnat, la 26 ianuarie, la cinci zile după preluarea mandatului, un decret prin care stabilește ca obiectiv "securizarea frontierei de sud a Statelor Unite prin construcția imediată a unui zid".

Cu prețul unei grave crize diplomatice cu Mexicul, pe care vrea să îl facă să plătească pentru acest zid, el a dat astfel un impuls celei mai emblematice dintre promisiunile sale de campanie: construcția unui zid de-a lungul celor 3.200 km de frontieră cu Mexicul, pentru a opri imigrația ilegală. În zonă există deja bariere care asigură securitatea pentru 1.050 km de frontieră.

Trump a anunțat un proiect ce ar costa între 4 și aproximativ 10 miliarde de dolari, dar în opinia unor arhitecți și ingineri costul va fi mult mai mare. 

Comentează știrea

DODO
3 februarie 2017
prostie in stil american !

pai se poate trece f usor pe sub el !!!

Pagina a fost generata in 0.4748 secunde