Comunitatea bicicliștilor constănțeni lansează un apel la umanitate

443
Comunitatea bicicliștilor constănțeni lansează un apel la umanitate - sange-1626518728.jpg

Tomis Bike Constanța împreună cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța invită comunitatea de bicicliști din Constanța, și nu numai, să se mobilizese cu mic cu mare pe 31 Iulie 2021 la o întâlnire în față centrului pentru a da speranță la viață oamenilor care au mare nevoie de sânge.

Persoanele care doresc să doneze sânge/plasmă, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, sunt rugate să se prezinte sâmbătă 31.07.2021 în fața centrului la ora 12:00

Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.

Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.

Poate este momentul să luăm în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta noastră liberă, devenind donator de sânge.

Întrucât cadrele medicale de la centru vor sta peste program special pentru voluntarii-donatori, există o limită de 30 de persoane care pot dona la această acțiune.

Personale care doresc să se alăture acestui demers sunt rugate să ia legătura cu Marius Adrian Hrituleac 079812195 pentru a fi înscrise pe lista celor 30 de persoane ce pot dona.

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Decembrie 2011
Stire din Fun : Anunțuri tipic românești
Pagina a fost generata in 0.3091 secunde