X

Ambasadoarea SUA: România va adera la Programul Visa Waiver la începutul anului 2025

1127
Ambasadoarea SUA: România va adera la Programul Visa Waiver la începutul anului 2025 - ambkavalecportofconstanta-1695663019.jpg

Articole de la același autor

Ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, a declarat luni, la Oradea, că România va adera la programul de scutire de vize al Statelor Unite ale Americii/Visa Waiver Program cel mai devreme la începutul anului 2025.


„Este scopul meu în acest mandat. Nu poate fi mai devreme de 2025, pentru că avem de măsurat anual rata de respingere. Dacă totul va fi bine, probabil, la începutul anului 2025. Sperăm. Nu este garantat. Depinde de multe lucruri ce se pot întâmpla, dar eu cred că ne aflăm pe drumul cel bun," a declarat ambasadoarea SUA.


Aceasta s-a aflat luni la Oradea, pentru a vernisa expoziţia itinerantă "Noi, Poporul/We the People", care celebrează aniversarea a 25 de ani de Parteneriat strategic dintre Statele Unite ale Americii şi România.


Oradea este al optulea oraş în care a fost prezentată această expoziţie aniver-sară, retrospectivă, şi este realizată de Ambasada SUA, în parteneriat cu Minis-terul Afacerilor Externe al României - Unitatea Arhive Diplomatice, cu Agenţia Naţională de Presă Agerpres şi în colaborare cu Universitatea din Craiova.


Din cele 150 de fotografii, 20 au fost puse la dispoziţie de AGERPRES, din fluxul de fotografie şi din Arhiva fotografică şi 13 imagini provin de la Unitatea Arhive Diplomatice din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5638 secunde