Bătălia pentru șefia ISJ Constanța. Iată echipa de inspectori școlari

7294
36
Bătălia pentru șefia ISJ Constanța. Iată echipa de inspectori școlari - inspectori1-1433438822.jpg

Articole de la același autor

Ieri, o dată cu susținerea ultimei probe, cea scrisă, în profilul postului pentru care au candidat, cei 23 de inspectori școlari constănțeni au răsuflat ușurați, scăpând de povara tensiunii sub care au stat încă din 20 mai.

Candidații la funcțiile de inspectori școlari au avut de susținut nu mai puțin de cinci probe, în condițiile în care nimeni nu și-a luat vacanță de studiu, și poate cea mai grea a fost cea de ieri, dar pe care ma-rea majoritate au trecut-o cu nota maximă, 10.

Chiar dacă mai e de bifat o etapă, aceasta este pur formală, și anume confirmarea postului prin numirea semnată de Ministerul Educației.

Așadar, începând cu anul școlar 2015-2016, Inspectoratul Școlar Județean Constanța va avea cam aceeași componență de până acum, cu marea diferență că actualii inspectori școlari au alt statut, câștigat prin concurs.

Cum va arăta organigrama ISJ Constanța, timp de patru ani

Cu cea mai mare medie finală (9,90) au trecut de concurs prof. Irinela Nicolae, inspector școlar pentru educație timpurie, și prof. Ana Daniela Gheorghe, inspector școlar pentru management instituțional. Prof. Alina Codreanu (9,59) a susținut concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar pentru managementul resurselor umane.

La limba română, vor exista doi inspectori, prof. Cristina Maria Ivan (9,86) și Ana Maria Panțu (8,85), la matematică - prof. Daniela Bălănescu (9,78), la istorie - Paula Carmen Iordan (9,69), la chimie - prof. Gabriela Mihaela Micu (9,54), la fizică - Mădălina Ivănescu (9,53), la discipline socio-umane - prof. Daniel Vicențiu Geoglovan (9,26), la învățământ primar - prof. Lavinia Seucea (9,60) și prof. Mihaela Anghelescu (9,60), la geografie - prof. Alina Viorica Dumitrașcu (9,56), la biologie - Adriana Popescu (9,63), la religie - Daniela Stan (9,59), pentru învățământul profesional și tehnic - Daniela Frangopol (9,30), pentru proiecte educaționale - prof. Nicoleta Savu (9,46) și prof. Anca Iuliana Dragomir (9,50), pentru informatică - prof. Alina Nițu (9,58), pentru învățământul profesional și tehnic - prof. Gabriela Neagu (9,63).

Singura nou-venită, cel puțin deocamdată, cu toate că a mai lucrat în Inspectoratul Școlar Constanța, deci nu poate fi considerată chiar… nouă, este prof. Marinela Mrejeru (9,20), care va fi inspector școlar pentru activități extrașcolare.

A rămas neocupat postul de inspector școlar pentru educație fizică, unde cel mai probabil va rămâne cu delegație actualul profesor Dragoș Ciucan, soartă împărtășită și de posturile de inspector școlar pentru limba franceză, respectiv limba engleză.

v v v

De precizat că eventualele contestații cu privire la hotărârile comisiei de concurs se adresează în scris ministrului Educației și Cercetării Științifice și se depun la registratura Inspectoratului Școlar în termen de trei zile de la afișarea rezultatelor finale ale concursului. 

Comentează știrea

36 comentarii. Pagina 4 din 4. Click pe pagina dorită : 1 ...3 4 
Ana
8 iunie 2015
Ai dreptate Clara

Daca as fi locuit in Constanta, ne-ar fi fost mai usor sa facem reclamatii si sa spunem exact ceea ce se-ntampla in legatura cu subiectele de concurs si cu meditatiile, dar locuim in Medgidia, iar scolile le numeri pe degetele unei maini. Te felicit daca te numeri printre cadrele didactice corecte!

Ana
8 iunie 2015
Ai dreptate Clara

Daca as fi locuit in Constanta, ne-ar fi fost mai usor sa facem reclamatii si sa spunem exact ceea ce se-ntampla in legatura cu subiectele de concurs si cu meditatiile, dar locuim in Medgidia, iar scolile le numeri pe degetele unei maini. Te felicit daca te numeri printre cadrele didactice corecte!

Răspuns la: invatamant
Adăugat de : Clara, 5 iunie 2015
Cum sa acceptati asa ceva?e singura scoala din c ta?de reclamatii ati auzit?si eu am o mizerie de salariu de 12milioane dar n as putea sa fac asa...
Ralu
10 iunie 2015
meditatii

Referitor la acest comentariu: sunt cadru didactic, dar la mine in scoala nu am auzit si nu am vazut asa ceva. Admit ca am auzit in oras de aceasta practica, dar intr-o scoala asa-zis de fite din oras.Cred ca fiecare parinte trebuie sa se informeze corect atunci cand isi inscrie copilul la scoala. in mod sigur , cel putin in orase, poti gasi si invatatori corecti......

Răspuns la: Clara, esti din Sistem?
Adăugat de : Ana, 5 iunie 2015
Stiti ca se fac meditatii din clasa a II-a? Si asta pentru ca d-na invatatoare "s-a gandit ca este mai bine pentru copil". N-ai cum sa refuzi, tu -...
Ana
11 iunie 2015
ana

Locuiti in Medgidia?

Răspuns la: meditatii
Adăugat de : Ralu, 10 iunie 2015
Referitor la acest comentariu: sunt cadru didactic, dar la mine in scoala nu am auzit si nu am vazut asa ceva. Admit ca am auzit in oras de aceasta...
Sonia
15 iunie 2015
gresit

Profesorul desfiinteaza copilul la clasa si nici nu ii preda, sta pe telefon sau nu vine la ora!Daca vine, le da teste si isi bate joc la note, mai ales in 5 - 8, ai nevoie de note mari, spaga la profesori, asta vor !! Spaga e cuvantul de ordine la Profesori, daca nu, au ei grija de copilul tau sa ti-l desfiinteze din toate punctele de vedere. Copilul daca stie ceva carte si il duce si mintea trebuie sa taca in fata profesorului daca greseste. Il reduce la tacere si pentru ca a avut curajul sa contrazica profesorul la ora ... il lasa corigent, vreti nume , va dau o lista lunga de profesori incompetenti dar mandri si fuduli, aroganti, in final niste frustrati incapabili. O sleahta de adunaturi, infometati, stiu doar sa umileasca parintii la sedinte si sa li se umple buzunarele, profitori !!!

Răspuns la: gresit
Adăugat de : zoro, 5 iunie 2015
Lipsa de interes este a copilului nu a profesorului. Pe vremea lui Ceaușescu profesorul si părintele cereau socoteala elevului pt rezultate, acum...
anonim
24 iunie 2015
raspuns!

Din pacate, nu aveti dreptate. Fetita mea este in clasa a v a si la ora de matematica se mananca in clasa , se joaca si sunt ascultati copiii care se pregataesc cu d-na. in particular!!!!!!! Am cumparat anul acesta 3 culegeri la matematica, nici macar nu preda baza, dar lucram din culegeri!!!!! Mai rau este faptul ca invata intr-un Liceu cu renume din Constanta. Nu se poate ca in secolul XXI sa se predea disciplina matematica de o d-na. profesor care a predat intr-un sat din Constanta. In asemenea institutii, nu au ce cauta profesorii care au luat examenul de titularizare cu nota 7!!!!!!! Tema pentru vacanta este dintr-o culegere cumparata de noi!!!! Aveti dreptate, nu toti profesorii sunt la fel!!!!!

Răspuns la: gresit
Adăugat de : zoro, 5 iunie 2015
Lipsa de interes este a copilului nu a profesorului. Pe vremea lui Ceaușescu profesorul si părintele cereau socoteala elevului pt rezultate, acum...
36 comentarii. Pagina 4 din 4. Click pe pagina dorită : 1 ...3 4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4808 secunde