Final de săptămână în pași de dansuri populare, în agenda SEAS

459
Final de săptămână în pași de dansuri populare, în agenda SEAS - fondseas-1659720632.jpg
Cea de-a cincea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului (SEAS) se încheie cu voia bună oferită de un gen-surpriză de spectacol.

Sâmbătă, la Teatrul de vară Soveja, de la ora 21:00, Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău prezintă spectacolul „Hamlet în sos picant” de Aldo Nicolaj, o comedie în care acțiunea se petrece în celebrul castel shakespearian Elsinore, dar nu în sala tronului, ci în bucătăria regală, personajul principal fiind masterchef-ul Froggy, care drege, din polonic, cuțite și pahare, tragedia prințului danez bântuit de himere.

Concomitent, sâmbătă, 6 august, de la ora 20:00, în Parcul Arheologic, Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” participă la SEAS 2022 cu un spectacol de folclor: Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” și invitați - unde accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Duminică 7 august, de la ora 21:00, în Parcul Arheologic, vă invităm la spectacolul „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, tot o producție a Teatrului Național „Mihai Eminescu” Chișinău, în regia lui Alexandru Cozub. Într-un mic orășel de provincie, într-o gară în care nu opresc trenurile rapide, existența blândă a localnicilor este răvășită de sosirea unei scântei din „lumea mare”. O străină fără bilet și fără acte, fugită din cazino, aduce cu ea parfumul subtil și periculos al distracției celor bogați. În brațele unui timid profesor de astronomie, Mona cunoaște dragostea cea mare. Cea adevărată. Cea cosmică. Și o stea primește un nume!

Vă reamintim că, pentru spectatorii care cumpără bilete din timp, TSC a inițiat o campanie promoțională Early Bird, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic având tariful redus de 30 lei.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro, de la Info Point City Park Mall, de la Agenţia de bilete din bd. Tomis nr. 97 și, cu o oră înainte, de la casieriile din locațiile în care sunt programate spectacolele – Teatrul de Vară Soveja sau Parcul Arheologic. Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Iunie 2022
Stire din Cultură-Educație : Evenimente culturale, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3018 secunde