Gevat Ismet Nejdet părăsește Inspectoratul Școlar

2620
22
Gevat Ismet Nejdet părăsește Inspectoratul Școlar - gevat-1344533740.jpg

Articole de la același autor

Statutul lui Gevat Ismet Nejdet, inspectorul școlar de specialitate pentru managementul resurselor umane, este destul de neclar și învăluit în mister. Nimeni nu vrea să vorbească despre el. Acesta ne-a spus că este într-un fel de concediu din care nu se va mai întoarce la inspectorat, dar că nu poate comenta mai mult, iar de la inspectorat nimeni nu consideră că poate vorbi despre asta.Nici măcar inspectorul șef. La întrebarea "Mai este domnul Gevat la Inspectorat?", Răducu Popescu ne-a răspuns răspicat că nu are ce să spună. Dacă nu el, atunci cine? Un fapt se desprinde clar din toată această teamă de a spune lucrurilor pe nume: Gevat Ismet Nejdet nu se va întoarce la inspectorat. Întrebarea care se ridică suspicioasă este: De ce atâta secret?

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 2 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
D
14 august 2012
Ce plansete!

Adevarul e la mijloc! Cei care va plangeti ca ati dat...ati dat pentru ca nu puteati primi un post in alte conditii.Nu ati fost la concurs,ati avut note mici...Doreati sa va ofere acel post pe gratis?De ce?Iar cei care va plangeti de valoarea sumei la fel...Nici voi nu meritati postul!Diferenta e ca voi nu aveati nici macar 2-300 de euro sa dati...Ca Gevat primea spagi,e adevarat!Ca nu e normal,e la fel de avevarat.Dar va oferea ceva,un post pe un an de zile,posibilitatea de a castiga un salariu...Gura asta mare pe care o aveti nu poate sterge faptul ca doreati ceva la care nu aveati dreptul!Nu sunteti mai cinstiti ca el!

andrei
26 octombrie 2012
gevat pila lui raducu popescu

Imi este sila de toata increngatura asta politica in care sunt numiti toti idioti pe criterii politice sau de cumetrie.Nu vom reusi sa facem nimic in educatie pentru ca tot timpul se rotesc in functii indivizi precum Gevat si altii de teapa lui..pe asta la pus tov.Raducu,da pe Raducu cine la 'plantat...?

doru
26 octombrie 2012
gevat si spaga

...Deja si-a adus o nulitate la Colegiul de Arte,un oarecare Ochesel..cata spaga o fi luat? dar mai ales cine dracu il tine in brate pe individul asta care-si face de ras etnia..Se pare ca noul inspector sef este pila ACESTUI individ sinistru:GEVAT NEJDET

sandu
26 octombrie 2012
alo politia de gevat nejdet ati auzit?

Rusine ISJ Constanta,v-ati batut joc de CNA Regina Maria numind in functia de director pe acest om lipsit de orice fel calitati morale si profesionale.Acest inspector este promisiunea facuta de noile autoritati ca nu vom mai numi oameni incompetenti si corupti?Rusine Domnule Mazare,Rusine Domnule Constantinescu pentru ca sustineti un astfel de personaj!

eu
27 noiembrie 2012
gevat oligofrenul

Nea gevat e un oligofren, a fost profesor de fizica la Liceul de Arta constanta, toti romanii aveau media 5 la fizica, iar turcii care habar n-aveau pe ce lume traiesc aveau 10. Astepta sacosa cu cadouri, un spagagiu scarbos de 2 lei, atat am sa va zic despre el.

esti un lake
27 noiembrie 2012
gevat oligofrenul

trebuia sa i se faca un flagrant acestui pervers oligofren pe nume gevat, sa il bage la puscarie, sa scapam de o asa lichea, de cand a devenit el inspector, s-a umplut invatamantul de turci analfabeti. Hai sictir ba lingaule Nicu buricu, aprinde luleaua, pupa-n cur cateaua!

Răspuns la: urâtă situație
Adăugat de : Nicu, 11 august 2012
DL. GEVAT, dimpotrivă, a fost un om f. competent,știa realitătile din invatamântul constantean și foarte important,ajuta,dădea sfaturi, fără...
Ted
19 ianuarie 2013
Gevat

Gevat mi-a fost mie profesor de fizica in urma cu 15 ani. Nu cred ca mi-a fost dat sa vad pe cineva mai incompetent ca el. Nu am inteles nimic din fizica. Culmea e ca am dat de un profesor de fizica super, la sfarsitul clasei a 12-a si datorita acestuia acum sunt inginer.

ghmarcel
6 septembrie 2013
gevat pesmet servet

E pus acolo sa desfiinteze liceul vocational...Toamna asta a dat afara profesori castigatori de olimpiade cu premii la concursuri international si a angajat niste nulitati acoperite de hartii care n-au fost in stare sa faca nimic...La clasele de arhitectura a ajuns sa predea desen proiectiv(ethnic) o absolventa de picture...acest om e o calamitate ... Verificati-l mai bine(asta daca aveti voie)

Răspuns la: gevat si spaga
Adăugat de : doru, 26 octombrie 2012
...Deja si-a adus o nulitate la Colegiul de Arte,un oarecare Ochesel..cata spaga o fi luat? dar mai ales cine dracu il tine in brate pe individul...
Caramangiu Adrian
11 octombrie 2013
Profesorul

Mai oameni eu ce pot sa spun despre domnul Gevat este ca a reusit sa aduca C.N.A. regina maria la un standard de neegalat , facem excursii in Turcia , si multe alte lucruri , iar ca profesor este extraordinar , cel putin de cand imi este mie profesor chiar am reusit sa inteleg ceva din fizica ok .

Anonim
25 octombrie 2013
Profesorul

In primul rand nici nu vine la ore, iar atunci cand vine, vine inainte cu 5 min de pauza

22 comentarii. Pagina 2 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8304 secunde