Concursul de matematică „Viceamiral Vasile Urseanu”, organizat în acest weekend și la Tulcea

490
Concursul de matematică „Viceamiral Vasile Urseanu”, organizat în acest weekend și la Tulcea - fondconcurstomis-1669292051.jpg
Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța reia organizarea Concursului de matematică „Viceamiral Vasile Urseanu", ediția XXIX, 2022, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și cu Liga Navală Română.

Concursul se adresează elevilor de clasa a VIII - a care vor să își testeze cunoștințele de matematică, în condițiile în care vor susține, peste câteva luni, examenul de Evaluare națională. De asemenea, se adresează viitorilor candidați la admiterea în colegiile naționale militare.

Concursul va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 9.00, atât la sediul Colegiului, din strada Fulgerului, nr. 1 (Academia Navala „Mircea cel Bătrân" Constanța), cât și la Școala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu” din Tulcea.

Festivitatea de premiere este programată pe data de 9 decembrie, elevii urmând să primească premii, trofee și diplome, iar profesorii coordonatori, diplome din partea organizatorilor. 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3058 secunde