O delegație a Școlii ”Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian, în vizită în Letonia

5384
O delegație a Școlii ”Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian, în vizită în Letonia - x-scoala-viceamiral-murgescu-1679222967.jpg
În perioada 5-11 martie 2023 s-a desfășurat, în cadrul proiectului Erasmus+ „Break Down yhe Barriers”, un schimb de elevi, pe termen scurt, la Tukuma novada specialas izglitibas iestade, Pures pagasts, Tukuma novads, Letonia, la care a participat și Școală Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian cu o delegație formată din patru elevi și doi profesori.

Activitățile practice inedite și provocatoare (jocuri de rol, Padlet, Kahoot, etc), organizate individual sau pe echipe au fost extrem de utile pentru exersarea competențelor, dar și a creativități. Participanții, elevii și profesorii din Portugalia, Letonia, Turcia, Croația, Cehia și România, au prezentat materiale cu personalități și evenimente naționale, cu accent pe înțelegerea aspectelor comune, dar și a particularităților.

În toate activitățile, profesorii au implicat participanții în ateliere de lucru comune cu elevii școlii și au fost utilizate metode de predare inovatoare și tehnologii digitale pentru a asigura un proces de învățare modern, într-un mediu motivant și incluziv, cu impact pozitiv asupra tuturor elevilor și a profesorilor.

Coordonatorul de proiect din cadrul Școlii Gimnaziale „Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian este prof. Daniela Petroșan. 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5891 secunde